O nama

Sajt WalkersPlayground.TK počeo je sa radom 15. aprila 2002. godine, objavljivanjem SF priče "Sećanje" koja je prethodno objavljena u igračkom časopisu "The Gamer", a odmah zatim su postavljene i priče drugih autora. Isprva je okupio uglavnom mlade ljude zainteresovane da pronađu čitaoce na tada još uvek nedovoljno razvijenom domaćem Internetu. Od 22. februara 2006. godine sajt prelazi na Joomla CMS i radi na adresi Eniaroyah.Com, sa novim forumom i mnoštvom dinamičkih funkcija i novim izgledom.


Period 2007-2009. godine smatramo zlatnim vremenom. Okupili smo više od 390 autora, koji su objavili preko 3000 tekstova. Dve godine smo objavljivali besplatan PDF časopis posvećen književnosti, umetnosti i zabavi. Organizovali smo više uspešnih literarnih konkursa. O nama su pisali Svet kompjutera i Mikro.


Međutim, svemu lepom dođe kraj. Saradnici su počeli da se zamaraju i pronalaze nove hobije; kriza je oglodala finansije i ostali smo bez proračuna za reklamu, a onda i za same servere na kojima se sajt nalazio. Zajednica je priskočila u pomoć i nekoliko godina uspešno prikupljala sredstva. Zastarela tehnologija koju smo ugradili 2006. godine počela je da posustaje. Znali smo da je krajnje vreme da prestanemo sa krpljenjem i odustanemo... Ili da napravimo još jedan zaokret, treći u deset godina postojanja.

Od februara 2012. godine sajt prelazi na Blogger CMS i radi na adresi Pisanija.com - Pred nama je novo jutro. Saznajmo zajedno šta donosi...

Okupljanja

Članovi našeg nekadašnjeg Internet foruma okupljali su se u više navrata, kako bi uživo razmenili ideje i osmehe.
2006 - Sajam knjiga, Beograd
2006 - BeerFest, BG / Karaoke veče, Novi Sad
2007 - peti rođendan sajta, Novi Sad
2008 - Prolećno okupljanje, Beograd
2008 - Jesenje okupljanje, Sombor
2010 - Okupljanje, Beograd


Zupčanici u trenutnom mehanizmu:

Nikola 'Walker' Bulj - Administrator
Jelena 'BillieJean' Ličina - Glavni urednik
Nataša 'Limanka' Mikić - Urednik redakcije vesti
Ranko 'Game Master' Trifković - Moralna podrška

Zahvalni smo na podršci sjajnim ljudima:

Babs, Grdosija, Holodoc, S. Anić, Tmarina, Ćimox, eXecutioner, Corwin, Damirius, Draške73, Maladict, Polar, D.

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.