25. svi 2012.

Konkurs za muzičku podlogu

Projekat “Omnibus Video V. Poezija” poziva autore instrumentala da  prijave svoje radove koji bi se našli u ulozi muzičke podloge u nekom od predstojećih poetskih filmova iz projekta.  Manje su potrebni metal, folk, hip-hop i tehno instrumentali, a više ambijentalni, pop, rok, funk, jazz, akustična i alternativna muzika uopšte, klasična muzika,  i još toga.  Dobrodošli su profesionalci i amateri.

Link za preslušavanje (preporučljivo) ili cele fajlove (ako baš nemate prethodno) šaljite porukom na Facebook stranicu omnibusa           http://www.facebook.com/omnibusvideovpoezija ili mailom na  nekolikopasapoimenudzon(AT)gmail.com .  Broj radova nije ograničen. Konkurs je otvoren do daljeg.

“Omnibus Video V. Poezija”, projekat pesnikinje i video autorke Natalije Ž. Živković, zasnovan je na njenoj knjizi poezije “U aorti mog srca” (regionalna ex-Ju “Nagrada Risto Ratković za mlade autore”). Kratki filmovi iz omnibusa nagrađivani su na filmskim festivalima u ex-Ju i prikazivani na više televizija. Filmovi spajaju poetiku nadrealizma s elementima urbane svakodnevnice.

Dosadašnje filmove pogledajte na You Tube kanalu projekta www.youtube.com/videoVpoezija

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.