4. pro 2012.

"The Cranberries" večeras u Hali sportova

BEOGRAD - Irski pop-rok bend "The Cranberries" održaće večeras koncert u Hali sportova na Novom Beogradu, što će biti njihovo prvo gostovanje u Srbiji, najavio je organizator, Kombank arena.

"Predugo ste čekali naš prvi nastup u Srbiji i zaista se radujemo koncertu u Beogradu. Gorimo od nestrpljenja da izađemo na scenu! Daćemo sve od sebe i jedva čekamo da vidimo reakciju publike", poručio je bubnjar Fergal Lauler, dodavši da će svirati nove pesme i stare hitove.

Kombinujući melodije gitarskog indi popa sa zvučnom teksturom kasnih 80-tih godina uz dodavanje keltskog "preliva", "Cranberries" je bila jedna od najuspešnijih grupa ranih 90-tih godina.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, "Cranberries" ima čak četiri albuma koji su među top 20 na "Bilbordovoj" listi najboljih 200 albuma svih vremena, kao i osam pesama: "Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" i "Promises".

Do sada su prodali više od 15 miliona primeraka albuma samo u Americi, a velikom turnejom vratili su se na scenu posle duže pauze.

Ulaznice za njihov beogradski koncert prodaju se po cenama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara.


-TANJUG

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.