13. velj 2013.

Koncerti za Dan zaljubljenih

BEOGRAD – Sergej Ćetković, Zoran Predin, Josipa Lisac i hrvatska rok grupa "Urban & 4" održaće sutra u Beogradu koncerte povodom Dana zaljubljenih.

Slovenački kantautor Predin će sa svojim triom u Kolarčevoj zadužbini održati "Koncert za zaljubljene", kako ga sam naziva, na kome će predstaviti i nekoliko novih pesama, među kojima su "Rumba Čarolija" i "Kosa boje srebra - Margita" - posvećena pokojnoj klavijaturistkinji beogradske grupe EKV Margiti Stefanović.

Robert Pikl (gitara), Goran Krmac (tuba) i Janez Dovč (harmonika) sviraće Predinove poznate pesme: "Praslovan", "Čekaj me", "O mladom studentu i udatoj ženi", "Za šaku ljubavi", "Vilenjak", "Šta bi mi bez nas", kao i numere iz njegovog novog koncertnog programa - "Te noći kad umrem", "Hanuma", "Plavi moj safiru", "Oči čornye".
Pevačica jedinstvenog glasa i pojave Josipa Lisac će u Sava centru, osim Dana zaljubljenih, proslaviti i svoj rođendan i obeležiti 40 godina od izlaska kultnog albuma "Dnevnik jedne ljubavi" (1973).
Lisac će beogradsku publiku podsetiti na svoj prvi album koji, sa pesmama "Sreća", O jednoj mladosti", "Ležaj od suza" i drugim, uživa danas kultni status.
Trostruki slavljenički koncert u Sava centru biće prilika da publika čuje i neke od mnogobrojnih hitova Josipe Lisac, kao što su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gđe Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...
Jedan od omiljenih pevača pop muzike, Ćetković, ulepšaće svojim obožavaocima Dan zaljubljenih solističkim koncertom u Kombank areni.
Posle skoro tri godine, Ćetković sprema novo iznenađenje za svoju publiku, a to će biti drugi nastup popularnog pevača pod svodovima najveće hale.
Hrvatska rok grupa "Urban & 4", predvođena harizmatičnim Damirom Urbanom, održaće koncert u sali "Amerikana" Doma omladine Beograd.
Prošle godine objavili su EP "Kundera" sa šest pesama, koji je samo uvod u album koji će bend objaviti na proleće, a čiji će deo predstaviti na beogradskom koncertu.


-TANJUG

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.