24. lis 2012.

Počela 20. filmska revija Sinemanija


BEOGRAD - Projekcijom filma "Asteriks i Obeliks u Britaniji" u 3D tehnologiji večeras je u bioskopu "Kolosej" u Beogradu počela 20. sinemanija, u organizaciji distributerske kuće "Tak vižn".

Popularna revija od osnivanja do sada održavana je u Centru "Sava". Preseljenje se objašnjava boljim tehnološkim uslovima koje ima multipleks u tržnom centru "Ušće".

Manjak kapaciteta nadoknadiće se većim brojem projekcija. Program u salama "Koloseja" teći će kao na traci, u 12 termina svakoga dana do 31. oktobra, sa ukupno 22 premijerna naslova. Ulaznice koštaju 410 dinara.
Isti program održava se i u bioskopu "Arena sinepleks" u Novom Sadu

Avanturističku komediju "Asteriks i Obeliks u Britaniji" režirao je Loren Tirar. Nove dogodovštine popularnih likova iz stripa o Galima i Rimljanima publika će moći da vidi na redovnom repertoaru već od sutra, u distribuciji "Taramaunta".
Korpulentnog Obeliksa ponovo igra slavni Žerar Deparđe, dok je novi Asteriks glumac Eduar Ber, a u ekipi su i Fabris Lućini, Katrin Denev, Valeri Lemersije, Gijom Galijen i drugi.

Prve večeri Sinemanije na programu su i krimić "Bez zakona", u kojem igraju Tom Hardi, Šaja Labuf i Geri Oldman, kao i horor film "Paranormalna aktivnost" - četvrti nastavak.

Reviju zatvara novi, 23. film o Džejmsu Bondu "Skyfall", sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

- TANJUG

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.