17. sij 2013.

''Labudovo jezero'' na ledu 23. februara u Kombank Areni

BEOGRAD, - Nagrađivana produkcija na ledu ''Imperial ice stars'' sa predstavom ''Labudovo jezero" gostovaće u Kombank Areni 23. februara, a dan kasnije, 24. februara u novosadskom Spensu.

Ovo će biti prva zajednička saradnja Kombank Arene i Spensa na osnovu ugovora o saradnji koji je potpisan pred kraj prošle godine u cilju priređivanja najboljih svetskih događaja i za građane Novog Sada i Vojvodine.

''Imperial Ice Stras'' je jedinstvena produkcija koja je svoju reputaciju izgradila proširivanjem granica u žanru plesa na ledu svojim klizačkim veštinama, kreativnim i moćnim pripovedanjem, raskošnim scenografijama i kostimima kao i specijalnim efektima koji uključuju letenje, razne vizuelne projekcije, sneg, vatru i kišu.

Svetski, evropski i nacionalni šampioni u klizanju koji zajedno imaju više od 250 medalja sa takmičenja, podigli su ples na ledu na novi nivo sa svojim smelim okretima i koreografijama od kojih su neke tako složene da još nisu dobile naziv.
''Imperial Ice Stars'' produkcija osnovana je 2004. godine i do sada je njihovo izvođenje videlo preko 4 miliona ljudi širom sveta. Posle svakog nastupa, kritičari su ih nagrađivali sa pet zvezda dok ih je publika ispraćala sa ovacijama u najprestižnijim dvoranama na svetu kao što su Royal Albert Hall u Londonu, Esplanade Theatre u Singapuru, Place des Arts u Montrealu i mnoge druge.

Predstava na ledu "Labudovo jezero" premijerno je postavljena 2006. godine. Prva turneja obuhvatala je 15 zemalja na svih pet kontinenata i videlo ju je 1,5 miliona ljudi. Ovo je prva predstava na ledu koja je osvojila pozorišnu nagradu - The Manchester Evening News "Best Special Entertaiment".

Ulaznice za balet na ledu ''Labudovo jezero" koji će se održati u Beogradu, 23. februara su u prodaji po cenama od 1.500, 1.800, 2.100, 2.200 i 2.500 dinara i mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima KS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i Ušće šoping centar.

Onlajn prodaja i rezervacija ulaznica mogu se obaviti preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.com.


-TANJUG

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.