1. velj 2013.

Miladin Šobić operisan u KCCG, u teškom zdravstvenom stanju

"Miladin Šobić trenutno je, nakon neurohirurške operacije, stabilnih vitalnih parametara, ali mu je život ugrožen", saopšteno iz Kliničkog centra

Najznačajniji crnogorski kantautor Miladin Šobić u teškom je zdravstvenom stanju i smješten je na odjeljenje Intenzivne njege Kliničkog centra Crne Gore.

"Miladin Šobić trenutno je, nakon neurohirurške operacije, stabilnih vitalnih parametara, ali mu je život ugrožen", kazala je portparol Kliničkog centra (KC) Gorica Soković.

Ona je agenciji Mina rekla da je Šobić sinoć primljen u Centralnu jedinicu intenzivnog liječenja KC zbog spontanog krvarenja u mozgu.

"Odmah po prijemu, nakon preoperativne pripreme, urađena je hitna neurohirurška operacija. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara ali je životno ugrožen", navela je Soković.

Šobić je juče prvo primljen u nikšićku hitnu službu zbog sumnji u krvarenje na mozgu.
Nakon ukazane pomoći hitno je prebačen na kliniku za neurohirurgiju u Klinički centar Crne Gore.

Šobić je rođen 1956. u Nikšiću. Nakon što je, tokom studija, postao popularan na brojnim okupljanjima, 1975. objavljuje pjesmu "To sam ja". Godinu kasnije na muzičkom festivalu "Omladina 76" u Subotici osvaja drugo mjesto sa pjesmom "Daj nam neba".
Slavu na jugoslovenskom prostoru doživio je prvim albumom "Ožiljak". Sa tog albuma najpoznatija je pjesma "Kad bi došla Marija".
Dvije godine kasnije, 1982, završava album "Umjesto gluposti".

-VIJESTI

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.