5. velj 2013.

"Whitesnake" 14. juna na Kalemegdanu

BEOGRAD - Britanski rok bend "Whitesnake" održaće koncert 14. juna na Kalemegdanu, u okviru svoje velike svetske turneje "Year of the Snake", najavio je danas organizator "Avalon produkcija".

Biće to, kako su najavili, turneja sa najvećim hitovima iz njihove višedecenijske karijere kao što su "Is This Love", "Here I Go Again", "Fool For Your Loving", "Still of the Night".

Ulaznice za njihov nastup u Beogradu prodavaće se od 7. februara na blagajnama "Eventima" po cenama od 1.990 (parter), 2.990 (fan pit) i 3.500 dinara (VIP tribina). Fanove čuvenog sastava je nedavno obradovala i vest da se u grupu vratio bubnjar Tomi Oldrič.
"Kad sam pitao bend da ispišu listu omiljenih bubnjara koje žele na ovoj turneji, svi su redom napisali Tomijevo ime. Fanovi na internetu takođe nisu imali dilemu. Sudbina je htela da ponovo radimo. Biće ovo mnogo dobar provod", napisao je povodom okupljanja pevač Dejvid Koverdejl.

Da li se i na ovoj turneji mogu očekivati i neke Koverdejlove pesme iz perioda kad je bio u grupi "Deep Purple", kao što su "Soldier of Fortune", "Burn" ili "Stormbringer", ostaje da se vidi. Na listi pesama na koncertu naći će se i "Love Ain’t No Stranger", "Give Me All Your Love", ali i aktuleni singlovi iz 2011. godine "Forevermore" i "Love Will Set You Free".

"Whitesnake" je 1978. godine osnovao Koverdejl nakon što je napustio "Deep Purple". Sa prva četiri albuma, koji su se plasirali u prvih 10 na svetskim top listama, postali su jedan od najuspešnijih rok bendova svih vremena sa više od 70 miliona prodatih nosača zvuka. Od 11 studijskih albuma, te desetinama koncertnih i kompilacijskih izdanja, čak tri su objavili u poslednjih sedam godina, održavajući tako vitalnost što su publici u Srbiji imali priliku da pokažu na Tašmajdanu i u Kombank areni.


-TANJUG


Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.