4. ožu 2013.

Džo Satrijani dolazi u Beograd sa novim albumom

BEOGRAD - Slavni gitarista Džo Satrijani objaviće novi album "Unstoppable Momentum" nekoliko sedmica uoči koncerta 24. maja u beogradskom Centru “Sava”, saopštila je danas koncertna agencija "Long Play".

Satrijani je najavio da bi novi album trebalo da se pojavi 7. maja.
"Za ovaj projekat urađeno je 16 stvari, od kojih svaka ide u različitom pravcu i dotiče raznolike muzičke uticaje. Nisam još siguran koje će naposletku stvari završiti na albumu, jer me oko toga čeka još posla, ali već sam spreman da novu muziku predstavim na turneji koja počinje u maju", rekao je Satrijani.

Za potrebe snimanja novog albuma Satrijani je odlučio da okupi novi bend u kome su bili klavijaturista Majk Kenili, basista Kris Čejni i bubnjar Vini Kolaijuta.
"Hemija između tih sjajnih muzičara bila je fantastična. Protutnjali smo kroz sve stvari tako da su svi ostavili zapanjujuće izvedbe", kaže Satrijani.
Prateći bend na predstojećoj turneji činiće, pored Kinelija za klavijaturama i na gitari, basista Brajan Beler i bubnjar Marko Mineman.

Satrijani je poručio: "Tako sam uzbuđen što ću razvaljivati binu sa ovim novim bendom. Vidimo se na turneji". Ulaznice za njegov beogradski koncert prodaju se po cenama od 1.800, 2.100, 2.500 i 3.000 dinara.


-TANJUG

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.