15. tra 2013.

"Osvetnici" i "U dobru i u zlu" zvezde MTV filmskih nagrada

LOS ANĐELES - Strip heroji u filmu "Osvetnici" i romantična komedija "U dobru i u zlu" bili su zvezde sinoćnje dodele MTV filmskih nagrada koju su obeležile i šale o delovima tela i prvi trejleri za najveće blokbastere ove godine.

"Osvetnici" su dobili tri nagrade, uključujući i glavnu za film godine. Tom Hidelston je nagrađen u kategoriji najbolji zloća, a film je dobio i nagradu za najbolju borbu.
"Ova nagrada mi najviše znači. Toliko sam zahvalan i uzbuđen jer ćemo 2015. imati 'Osvetnike 2'", rekao je reditelj Džos Vidon primajući nagradu za film godine.

Dženifer Lorens dodala je svom Oskaru još dva trofeja u vidu kofice sa kokicama za ulogu udovice u filmu "U dobru i zlu".
Lorensova je dobila nagrade za najbolju žensku ulogu i najbolji poljubac - nagradu koju je podelila sa kolegom Bredlijem Kuperom koji je, pak, proglašen za najboljeg glumca za ulogu čoveka sa bipolarnim poremećajem u istom filmu.

Popularni šou, čiji je voditelj bila komičarka Rebel Vilson, orjentisan je ka tinejdžerskoj publici i ugošćava neke od najvećih filmskih, TV i muzičkih zvezda. Šou je i odlično mesto za promociju novih filmova i muzike.

Trudna Kim Kardašijan, odevena u smernu crnu haljinu, kao i Bred Pit, čiji se film "Svetski rat Z" u bioskopima očekuje u junu, bili su neki od prezentera, a tin pevaciča Selena Gomes predstavila je svoj novi singl "Come & Get It".

Vilsonova je, kako prenose agencije, podizala atmosferu šalama o muškoj i ženskoj seksualnosti, Set Rogen i Deni Mekbrajd skinuli su pantalone u skeču o muškim telima, dok je srcelomac iz "Sumraka" Tejlor Lotner nagradu za najbolje izvođenje bez košulje primio noseći lažni pivski stomak.

Obožavaoci, koji glasaju onlajn, izabrali su glumce "Đangove osvete" Džejmija Foksa i Semjuel L. Džeksona za najbolji "WTF momenat" za scenu u kojoj Foksov lik puca na Džeksona. Foks je takođe dobio i nagradu MTV generacija.
Gledaoci su tokom tri sata šoua videli i prve trejlere za treći deo "Ajron mena", nove "Zvezdane staze", "Igre gladi"...


-TANJUG

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.