8. svi 2013.

Konkurs za učešće u filmskom projektu

Ekipa projekta „Omnibus Video V. Poezija“ raspisuje konkurs za glumce u ovom i svojim budućim projektima. Za glumu ne postoji novčana nadoknada.

Konkurs važi za muške i ženske osobe od 20-40 godina – profesionalne glumce, amatere kao i ljude koji se nisu bavili glumom ali to žele. Snimanja se odvijaju u Beogradu, ali mogu se javiti i osobe iz drugih mesta jer se može dogoditi da bude potrebe za snimanjima i u njima.

Vaše prijave slažemo u arhivu i javljamo vam se po potrebi tokom narednih godina. Konkurs je stalno otvoren.

PROCEDURA PRIJAVLJIVANJA:
Na Facebook stranicu https://www.facebook.com/omnibusvideovpoezija ili e-mail nekolikopasapoimenudzon@gmail.com pošaljite:

1) Podatke: Ime i prezime, datum i mesto rođenja, mesto življenja, visinu, i kontakt podatke. Po želji pošaljite link do Facebook profila ili profila na nekoj drugoj društvenoj mreži, ili sajta/bloga ukoliko ga imate.
2) 2-3 fotografije lica i 1-2 fotografije na kojima se vidite celi.
3) Link do videa na kome glumite ili, ako nemate takav snimak, gde radite nešto drugo. Ovo nije obavezno poslati, ali je preporučljivo.
4) CV koji se odnosi na glumu (ukoliko se niste bavili glumom ovo ne šaljete). Navedite u CV-ju i ako imate neke posebne veštine (pevanje, sviranje, ples, i druge najrazličitije stvari koje se mogu iskoristiti u filmu). Ukoliko se bolje snalazite u nekom određenom filmski žanru (drama, komedija, akcija…) ili tipu lika (ozbiljna osoba, vesela osoba, telohranitelj, poslovni čovek, umetnik  i sl), navedite to takođe.

O PROJEKTU:
Projekat „Omnibus Video V. Poezija“ pesnikinje i video autorke Natalije Ž. Živković niz je poetskih filmova zasnovanih na njenoj regionalno nagrađenoj knjizi „U aorti mog srca“. Filmovi su prikazivani na oko 30 književnih i filmskih festivala u ex-Ju, Španiji i Argentini kao i na više televizija, a neki od filmova su i nagrađivani. Poetski filmovi prepliću poetiku nadrealizma s elementima urbane svakodnevnice.

web stranice projekta:

Reklama

 

Copyright (c) 2002-2014. Pisanija.com. Sva prava zadržana. Autor teme je O Pregador. Od 2012. pokreće Blogger.